Referanser ATS Byggservice

Referanser er viktig for oss og for deg som kunde. Ingenting gir ett bedre bilde av vårt arbeid enn å vise frem våre prosjekter og tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

Her kan du se et utvalg av noen av våre prosjekter.

ATS Byggservice

Kundeuttalelser

Rive innevegg/ sette opp lettvegger med innerdør


Simen Eide

Ats byggservice As leverte meget bra kvalitet på arbeidet. Strøken finish, ryddig under arbeidsprosess og god dialog. Prisen ble nøyaktig som avtalt. Anbefaler virkelig Ats Byggeservice. Var ikke det billigste firmaet som priset jobben, men var det firmaet som så eventuelle utfordringer med prosjektet og kom med løsninger på dette under befaring. Ryddighet form av kontrakter og skriftlig form ved eventuell nye avtaler. Tommel opp!

Totalrenovering av bad - 4,8 m2


Astrid Tømmerhoel

ATS Byggservice AS gjør det de har lovet å gjøre. De kommer når de skal, holder avtalt pris, og gjør ikke minst et pent og kvalitativt godt arbeid. Hyggelige folk som gir gode og praktiske tips underveis. Badet mitt ble kjempefint, og jeg er veldig godt fornøyd. Jeg kan trygt anbefale ATS Byggservice til lignende oppdrag.

Bytte vinduer på husfasade


Jo Øvstaas

Vi byttet totalt 17 vinduer/dører og er veldig fornøyd med arbeidet. Det var god kommunikasjonsprosess før oppdraget begynte, tydelig kontrakt, presist oppmøte og veldig god kvalitet på listing og gjæring. De var både høflige og hyggelige å forholde seg til. Kommunikasjonen gikk på engelsk. Vi hyrer de gjerne inn for flere oppdrag.

Oppussing av bad og gang


Truls Jarand Larsen

Veldig bra på kommunikasjon, både før og under arbeidet. Jobben ble gjort med høy kvalitet og de holdt nesten tidsskjemaet (noen få dager forsinket). Arbeiderne var hyggelige, ryddige, behjelpelige og dyktige! Kan anbefale ATS Byggservice på det sterkeste.

Til toppen

Kontaktinformasjon

Ring eller send oss en mail. Velger du å benytte kontakt-skjemaet vil du bli kontaktet av en av våre dyktige medarbeidere.